“In ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn.
Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.” (Piero Ferruci)

Mijn kracht als therapeute ligt hierin dat ik heel snel tot de kern van het probleem kan komen. Door eerlijke betrokkenheid en heel gericht luisteren kom je vaak al in een eerste sessie bij je echte gevoelens. We kijken naar wat er momenteel op de voorgrond staat, wat word je gewaar in het nu? Achter elke moeilijke emotie staat een onbevredigde behoefte. Samen bekijken hoe we aan deze behoefte tegemoet kunnen komen is vaak al een groot deel van de oplossing van het probleem.

Als blijkt dat je probleem in het heden gelinkt is aan een probleem in je verleden, gaan we dit zachtjes ontginnen. Zonder druk, op jouw tempo, met veel zorg en liefde ook voor de mensen in jouw omgeving. Door erkenning te geven aan je probleem wordt het al een stuk geheeld. Je verlaat mijn praktijk met een hoger ‘ik ben-OK-gehalte’. Je krijgt de kracht en het vertrouwen mee dat je zelf in staat bent om dingen in je leven te veranderen.

Mijn extra specialiteit is omgaan met hooggevoeligheid. Ik ben dat zelf ook en ken ondertussen wel de kwaliteiten en valkuilen van deze karaktereigenschap. Je hoeft dit zeker niet te zijn om naar mij te komen. Het helpt me in alle opzichten om mensen beter aan te voelen.

Ik kan niet op voorhand zeggen hoelang je therapie zal nodig hebben. Het is een heel uniek en persoonlijk proces. Mijn ervaring leert wel dat velen al met enkele sessies op weg geholpen zijn.

Een individuele sessie van 1u kost € 65.

Bij het niet tijdig annuleren van de afspraak (ten minste 24 uur op voorhand), wordt de helft van het tarief aangerekend.